top_nyhetsbrev
EmJan-6316

Det är i Åre det händer!

Sommar i Åre är fullspäckad med event, roliga tävlingar och aktiviteter för stora och små.

Först ut är St Olavsloppet 26-29/6, en landsvägsstafett med löpare från både Sverige och Norge som går från Östersund till Trondheim. 29/6 drar Åre Extreme Challenge igång och vinnarskallar från hela världen samlas för att göra upp i en superhård tävling. Sommaren fortsätter med familjevänliga Åre Bike festival 3-7 Juli med aktiviteter för hela familjen oavsett ålder. Bo 7 nätter betala för 5 gäller hela sommaren så boka in dig på en klimatvänlig hemester redan idag.

Du hittar alla sommarens event här
Åre torg, vinterljus
Golfpaket i Åre

Fira en vit jul i År(e)

Är du trött på gröna gräsmattor på julafton, slår det gnistor om tomtens släde på julafton? Fira en vit jul i Åre istället. Åk skidor på förmiddagen, ät en god jullunch tillsammans, basta och avnjut sedan julmiddagen på någon av Åres fantastiska krogar. I år är det dags för en avkopplande jul fylld av skidåkning och tid tillsammans, långt ifrån julbak, stress och gröna gräsmattor.
Välkommen till Åre!
Boka idag

Golfpaket

Vi vet att Åre inte först och främst är förknippat med golf. Trots det kan vi stoltsera med en 18-hålsbana vackert belägen vid Indalsälven. Vårt Golfpaket gör att du kan boka greenfee och boende samtidigt på vår hemsida till ett förmånligt pris, du får sedan voucher för spel direkt vid incheckning. Golfpaketet kostar från 1425 sek/person för fyra nätters boende och tre dagars greenfee.
Läs mer om Golfpaketet här
Välkommen med din bokning!
Helena, Sara, Ewa, Julia, Johanna, Tina, Jonas, Katarina
facebook email website instagram