nyhetsbrev_top
publik VM krympt

Sista Minuten på Alpina VM!

Nu är det snart dags. Alpina VM i Åre går av stapeln 4-17/2 och nu kör vi sista minuten på de boenden vi har kvar.


Vill du bo i egen stuga med lugnet på fjället som närmsta granne och glida in till tävlingarna på skidor eller föredrar du att bo mitt i smeten med prisutdelningar, after-ski och nattklubbar runt hörnet? Ange kod VM2019 i kampanjkodsfältet för att se rabatterat pris. Välkommen till VMÅre!

Boka ditt VM-boende idag på mittiare.se

Sportlov i Åre!
JonasKullman-1403-9134

Familjemys på Sportlovet

Sportlovsveckorna 8,9 &10 är snart här och det är hög tid att boka ert boende i Åre. Familjer med små barn brukar uppskatta Björnen och Sadelområdet. Där är backarna breda, tempot lugnt och Valle bjuder in till Valles värld och Valle afterski. Är barnen äldre brukar Åre centrum passa bättre. Här finns Lokalen med sin skateramp och äventyrsbad på Holiday Club. Oavsett vilket ni väljer kommer det bli en vecka full av skidåkning, familjemys och avkoppling.
Läs mer och bokaMarsweekend
Grupp Anette Andersson nyhetsbrev

Weekend i Mars

Marsweekend i Åre är en klassiker.
Solen värmer, ölen och snön är kall och dagarna långa och ljusa. V.11, 12 och 13 är klassiska konferensveckor med fullt ös på afterskin och natklubbarna. Samla basketlaget, jobbarkompisarna, klassföräldrarna eller ditt bästa kompisgäng och boka in er en helg i Åre. Våra boenden passar perfekt för gemensam långfrukost på morgonen och bastu med dagens skidhistoria innan middagen. Kom till Åre och Häng i Gäng i Mars!
Boka din weekend här
Välkommen med din bokning!
Helena, Sara, Ewa, Johanna, Tina, Julia, Katarina
facebook email website instagram