nyhetsbrev_top
Vm arenan sol mars 2018


VM 2019

VM 2019 närmar sig med stormsteg, idag har vi 81 dagar kvar till invigning.

VM 2019 i Åre 3-17/2 kommer bli en folkfest utöver det vanliga. Byn fylls av tävlande, journalister och publik från hela världen. Liftkortet gäller som entrébiljett, så du kan åka skidor mellan tävlingarna. Det finns fortfarande boende kvar för dig som vill uppleva ett alpint mästerskap på nära håll.

Boka nu på www.mittiare.se

Januari

skidakarenyhetsbrev 1200-675
Januari

Januari bjuder på kall snö och fantastiska skiddagar. Oavsett om du åker med kompisgänget eller familjen kommer ni få skidminnen för livet.
Familjerna väljer familjevänliga ÅreBjörnen för maximal kvalitetstid tillsammans. Dessutom är skidskolan nära och Valles värld ligger runt hörnet.
Kompisgänget bokar in sig i Åre by med afterski, shopping och nattklubbar på gångavstånd.
Oavsett vilket ressällskap du väljer är priserna plånboksvänliga och manchesterfraset garanterat.

Välkomna till snön!
Boka ditt januariboende här
Förtur på julrean

vy sadelnnyhetsbrev 1200-675

Förtur på julrean!

Som prenumerant på AGO Mitt i Åres nyhetsbrev får du förtur till vår stora julrea. För optimalt julmys bokar du Buustahuset, med sina 16 bäddar och tre öppna spisar är det perfekt för det där genuina julfirandet.
Behöver du kolla jobbmejlen då och då och vill ha alla bekvämligheter bokar du en av våra Top Homes. Här är sängarna bäddade, inredningen är av det exklusivare slaget och avresestäd ingår alltid. Ange kod VIPJul i kampanjkodsfältet för att se rabatterat pris. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Boka ditt julboende här
Välkommen med din bokning!
Helena, Sara, Ewa, Johanna, Tina, Julia, Katarina
facebook email website instagram