nyhetsbrev_top
publik VM krympt

Välkommen 2019!

Nu när jul och nyårstöket är över blickar vi framåt mot säsongen 2019 och framförallt Alpina VM!


Tävlingar, idrottsstjärnor, skidåkning, folkfest, härlig puls och den roligaste skidresan du någonsin åkt på. VM-veckorna 6 och 7 kommer bli något alldeles speciellt. 2019 sällar sig till 1954 och 2007 som klassiska årtal då man bara måste befinna sig i Åre. Vi som var med 2007, förra gången det begav sig har längtat länge och nu är det faktiskt bara 26 dagar kvar. Det finns fortfarande boende kvar för dig som vill uppleva något alldeles unikt i Åre.

Boka ditt VM-boende idag www.mittiare.se

Buustahuset
rhdr

Bo på fjället

Buustahuset är ett fristående hus med avskilt läge i vackra Ullådalen.
Skidvägen går bakom huset som tar dig in i Åres liftsystem. Huset är på 200+ kvm med plats för 16 personer totalt. Det finns två balkonger i söderläge, båda med fantastiskt utsikt över fjällvärlden. Buustamons Fjällgård ligger några hundra meter bort och är öppet för frukost, lunch och middag om ni inte vill laga mat hemma. Närheten till längdåkning, naturen och skidbackarna i kombination med det ostörda läget gör detta till ett unikt boende i Åre. Fram till 17/1 får du 10% rabatt på din bokning i Buustahuset. Rabatten dras automatiskt när du bokar online.
Läs mer och bokaSkidåkare se hit!
skidakarevarmt1024676

Boende från 250/pers/natt

Mars och April är mångas favoritmånad i Åre, snön är kall, dagarna långa och solen värmer gott. Oavsett om du åker med familjen eller med kollegorna kommer ni få njuta av härliga skiddagar, afterski på solveranda och komma hem med en härlig googlebränna. Boende Mitt i Åre med bastu, balkong, två sovrum och fullt utrustat kök från 250/person & natt när 4 personer delar lägenhet söndag-torsdag.
Psst. Kan du inte vara ledig mitt i veckan har vi även boende ledigt helger i Mars-April. Vissa helger börjar bli fullbokade så vänta inte för länge med att boka in dig och ditt gäng.
Boka din solsemester i Åre här
Välkommen med din bokning!
Helena, Sara, Ewa, Johanna, Tina, Julia, Katarina
facebook email website instagram