top_nyhetsbrev
Slider sommar barn 2018

6 Juni i Åre!

Nationaldagen ligger i år på en torsdag vilket gör helgen till det perfekta tillfället att ta en weekend i Åre.

Ta nattåget från Åre på onsdagskvällen efter jobb och skola och få 4 härliga dagar på fjället. Ni ankommer torsdag morgon, äter en härlig frukost på något av Åres bagerier och kan sedan checka in i er lägenhet och kasta er ut på fjället. Vandra, cykla, paddla kajak, SUP eller bara koppla av med en god bok och njut av fjälluften och vyerna.

Lägenhet för 4 pers tor-sön med bastu, balkong, två sovrum, fullt utrustad kök och avresestäd från 790/pers.


Se alla våra erbjudanden här

Vinter 2020

Såhär i pollentider är vi många som längtar efter snö och ren frisk luft. Boka din vintersemester redan idag, vissa veckor är det högt tryck på redan nu så vänta inte för länge om du har en favoritvecka i Åre. Januari bjuder på kall snö och fantastisk skidåkning och priserna är plånboksvänliga. Avresestäd ingår alltid i priset hos oss dec-april.
Boka idag

SommarÅre

Under snön gömmer sig en skimrande, grön värld perfekt för att cykla, vandra eller bara njuta av. Vi fortsätter med vårt populära Bo 7 nätter betala för 5 och bo 4 nätter betala för 3 erbjudande. Dessutom får du 20% rabatt på avresestäd om du bokar det tillsammans med ditt boende. Tar du nattåget upp så slipper du dessutom klimatångesten.
Boka din sommar i Åre här
Välkommen med din bokning!
Helena, Sara, Ewa, Julia, Johanna, Tina, Jonas, Katarina
facebook email website instagram