nyhetsbrev_top
Barn i Åre


Första snön är här!

Äntligen är den här, den första snön. Livet känns direkt lättare, allt blir ljusare och luften är frisk och klar.

Vi drömmer oss bort till manchesterfras, doften av valla och träningsvärk efter de första härliga åken för säsongen. Säkra ditt boende för vintern redan idag! Den ivrige bokar skidtestarhelgen 13-16/12, snöfantasten bokar januari och soldyrkaren bidar sin tid till mars eller tom april. Oavsett när du väljer att åka kommer du få en fantastisk semester hos oss.

Boka nu på www.mittiare.se

Härliga mars

JonasKullman-1403-9134
Mars

Mars har något för alla. Kompisgängen och konferensgrupperna väljer oftast att resa över helgerna, det brukar vara bra fart på after-skin och nattklubbarna helgerna vecka 11-15.
Familjerna väljer början på veckan eller helvecka och njuter av långa skiddagar på fjället antingen utför eller på turskidorna. Snön är kall, solen värmer och ljuset återvänder till byn, mars är verkligen livsnjutarens månad.
Boka ditt marsboende här
Julerbjudande

Are-torg-nyhetsbrev-jul

20% på julbokningar!

Är du också trött på gröna gräsmattor och att det slår gnistor om tomtens släde på julafton? Boka in dig hos oss och njut av en vit jul, skidåkning och familjemys i boendet på kvällana. Under höstlovsveckan (v44) får du 20% rabatt på din julbokning hos oss. Gäller alla perioder (vissa objekt undantagna). Ange kod julmys för att erhålla rabatten, gäller endast nybokningar (tom 4/11) och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Läs mer om erbjudandet här
Välkommen med din bokning!
Helena, Sara, Ewa, Johanna, Tina, Julia, Katarina
facebook email website instagram