nyhetsbrev_top
Grupp Anette Andersson nyhetsbrev

Onsdag på köpet!

Vårvinter i Åre är skidåkning, tid tillsammans, sol på näsan och långa dagar ute i snön.

Efter sportloven är det äntligen dags för den efterlängtade femte årstiden, vårvintern. I Mars och April är dagarna långa, solen värmer gott och oavsett om du väljer att gå på tur eller åka utför kommer du få fantastiska dagar på fjället.
Just nu får du som bokar v.11 onsdag på köpet när du bokar onsdag-söndag online. Du betalar för torsdag-söndag men får en hel extra dag att njuta av sol och skidåkning.
Kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller endast nybokningar online.

Boka ditt boende idag på mittiare.se

Paskarmariluften 1020670

Påsk i Åre


Påsk i Åre är sol, socker och skidåkning, det perfekta receptet för ett lyckat påsklov. Fira påsk på fjället med långbord i solen eller åk skidor hela dagen och avnjut sedan en god middag på någon av Åres alla fantastiska restauranger. Vecka 16 är fylld av roliga events och Valle är naturligtvis på plats för att underhålla de minsta. Förbered er för långa dagar utomhus med matsäck, sol och mycket tid tillsammans.
Läs mer och bokasol skidåkare röd jacka går skidor axeln 2

Häng i Gäng i Åre


Våren i Åre är fylld av events för alla smaker. Vecka 11 och 12 är snön kall och det är bra drag på afterskin. Vecka 13 är det Åre Buissness forum som lockar entreprenörer från hela Sverige.
4-7/4 drar Rix FM in i byn och samsas med Årefjällsloppet den perfekta kombon av party och stenhårt skidlopp. Vecka 15 är det dags för klassiska Skutskjutet, Åres egen störtloppstävling där du kan vinna en bil!
Boka din weekend här
Välkommen med din bokning!
Helena, Sara, Ewa, Johanna, Anneli, Tina, Julia, Katarina
facebook email website instagram