top_nyhetsbrev
Åre torg, vinterljus

Fira en vit jul i År(e)!

Julen i Åre är speciell på ett fantastiskt sätt. Passa på att undvika stressen hemma och ta med dig familjen eller vännerna till Årefjällen över jul.

Vakna på julaftonsmorgon till ett vitt vinterlandskap med skidbackar utanför fönstret. Börja dagen med några åk och samlas sedan i ert boende för en härlig julaftonseftermiddag och kväll.

Boka före 30/6 och få 500 sek rabatt på din bokning.

Ange kod vitjul i kampanjkodsfältet.


Läs mer om julen i Åre
EmJan-7577 redigerad
Ola Rockberg - cykel-1

Åre Bike festival

Åre Bike festival är en vecka för både stora och små cykelfantaster. 3-7 Juli är det äntligen dags igen för den populär festivalen. Pragrammet sträcker sig över dygnets alla timmar och midnattsscyklingen är något man absolut inte får missa. För barnen finns det pumptrack, dirt track och massor med andra roliga saker. Bor du med oss bor du ofta med Bike in Bike out läge och Åre by på behagligt promenad avstånd.
Boka ditt festivalboende idag

Festival med en twist

2-3 Augusti går Storsjöyran av stapeln. Veronica Maggio, First Aid Kit och Miriam Bryant är bara några av artisterna som spelar under helgen. Ha din bas i Åre under festivalen och cykla, vandra eller häng på beachen under dagarna och njut av skön musik och härlig stämning på kvällarna i Östersund. Du får dessutom 4 nätter till priset av tre så du har gott om tid att vila upp dig efter festivalfirandet.
Boka ditt festivalboende i Åre
Välkommen med din bokning!
Helena, Sara, Ewa, Julia, Johanna, Tina, Jonas, Katarina
facebook email website instagram