nyhetsbrev_top
familj i cirkel glada varsol

Sportlov i Åre

Efter Alpina VM kommer Sportlov. En vecka fylld av skidåkning, familjemys och massor av tid tillsammans.


Sportloven v7,8,9,10 i Åre är en klassiker. Familjer med små barn brukar trivas i Årebjörnen och Sadeln med roliga backar för hela familjen och Valles värld runt hörnet. Inne i Åre by är tempot högre vilket uppskattas av äldre barn och även deras föräldrar. Oavsett var ni väljer att bo kommer ni få fantastiska dagar hos oss i Åre!

Boka ditt boende idag på mittiare.se

VM är igång!
invigning VM

Äntligen VM!
Igår såg vi damernas dramatiska Super G, på Söndag kör Lindsey Vonn sin sista tävling som avslutning på en fantastisk karriär. Vi är stolta att få vinka av henne och heja fram henne i hennes sista tävling. Teddybears, Petter och ett stort antal alpina stjärnor rör sig i byn så kom upp och åk skidor, öka på selfiesamlingen och heja fram våra svenska medaljhopp. Just nu får du 20% sista minuten på din bokning på vecka 6 och 7. Ingen kod behövs, det rabatterade priset visas direkt i sökresultatet. Ta chansen att uppleva ett alpint VM på plats i Åre!
Läs mer och bokaMarsweekend
skidåkare Åre Sol, snö, vy över fjäll

Vårvinter!


Långa dagar, härlig skidåking, varm sol och ösig after-ski på någon av Åres alla krogar. Låter det lockande? Vårt bästa tips är vecka 14 och 15 som ligger bra i pris och brukar bjuda på strålande sol och kall snö på förmiddagen. 13 April går dessutom Skutskjutet av stapeln, Sveriges roligaste störtloppstävling. Efter tävlingen hålls en stor prisutdelning på Åre torg där du kan vinna en ny Audi på sitt startnummer. Ta med dig ditt bästa gäng och åk som lag eller tävla mot varandra. Oavsett kommer ni få en fantastisk helg tillsammans i vårsolen!
Boka din weekend här
Välkommen med din bokning!
Helena, Sara, Ewa, Johanna, Annelie, Tina, Julia, Katarina
facebook email website instagram