Februari 2020
banner A V
Varmchokladisno

Sportlov!

Varm choklad, skidåkning, snöbollskrig och långa härliga dagar på fjället. Sportlov i Åre är så mycket mer än bara en skidresa. Strosa runt på Åre torg tillsammans, slink in på ett café för en stor kopp varm choklad efter en dag i skidbacken eller varför inte ta en SPA-dag tillsammans hela familjen och koppla av till max. Få tid tillsammans i vårt snöparadis, kanske ni äntligen får tid för den där heldagen i Ullådalen tillsammans i solen på fjället.

Nu får du sista minuten pris på utvalda boenden och perioder under sportloven! Ingen kod behövs det rabatterade priset visas i sökresultatet.

Boka ditt sportlovsboende här>>

Gäller endast nybokningar online och kan inte kombineras med andra erbjudanden

grupp skutan staende 900 AA

Konferens på skidor


Konferenser kan vara långtråkiga, sega och alldeles, alldeles underbara. När ni konfererar i Åre åker ni skidor på förmiddagen, äter en god lunch och konfererar sedan på eftermiddagen. Är ni effektiva finns det tid för både after-ski och bastu innan det är dags för middag och mingel i Årenatten.

Psst.. Ni har väl inte missat att vi även finns i Vemdalen och erbjuder samma vassa service som i Åre.

Här kan du läsa mer om våra konferensalternativ>>

Påsk


Nu är det hög tid att planera påskledigheten, i år ligger påsken perfekt v.15. Åre radar upp aktiviteter under påskloven vad sägs om extraöppna liftar på långfredagen, ansiktsmålning, häftiga Red Bull Homerun och en blast from the past med Hot Dog tävling.
Naturligtvis kan man välja att duka upp långbord på fjället och bara njuta av trevligt sällskap, god mat och sol och snö.
Är det längdskidåkning som lockar så rekommenderar vi boende i Sadeln eller Årebjörnen med närhet till Björnens fina spår. I alla våra områden, Åre ,Tegefjäll och Björnenområdet har ni nära till skidbackar och liftar.

Här hittar du hela vårt utbud>>
Paskstaende1980

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website