Maj 2020
banner A V
rhdr

Boka tidigt rabatt på jul & nyår!

Jul och Nyår känns kanske långt borta men faktum är att det bara är 225 dagar kvar till julafton. Vi vill att du som trogen AGOvän ska kunna boka ditt boende över jul och nyår till ett lite förmånligare pris och ger er därför 500 kr rabatt på er jul eller nyårsbokning.
Ange kod godjul för att erhålla din rabatt när du bokar online. Gäller endast nybokningar online och kan inte kombineras med andra erbjudanden, giltigt tom 25/5.
Våra boenden i Åre hittar du här>>
Våra boenden i Vemdalen hittar du här>>
liusochvuxenvandrarstaende

Sommar i Fjällen


Bo 7 nätter betala för 5 eller bo 4 nätter betala för 3.
Vi vill att ni ska kunna koppla av och njuta riktigt länge av allt som Åre eller Vemdalen har att erbjuda. Därför betalar ni bara för 5 nätter när ni bokar en hel vecka. Priset visas automatiskt när du söker på 7 dagar. Våra avbokningsregler denna sommar är otroligt generösa, vi vill att du ska känna dig trygg när du bokar med oss.
Läs mer om erbjudandet i Åre här>>
Läs mer om erbjudandet i Vemdalen här>>

Höstweekend


När sommarsemestern bleknat och julen känns långt borta är vi många som vill fly vardagen under en höstweekend.
Åre är fantastiskt vackert på hösten. Fjället exploderar i färger och luften är klar och ren. Perfekt resmål för att bryta vardagen och bara njuta av ledig tid och trevligt sällskap.
Det finns mängder med aktiviteter för den som vill aktivera sig, vill man ta korta dagsvandringar eller paddla en liten sväng på Åresjön går det precis lika bra.
Åres krogar står till ert förfogande och ni väljer själva om ni vill äta på restaurangen eller ta hem maten till ert boende och äta framför öppna spisen.
Boka din höstweekend idag>>
aresjon host17JPG

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website