Maj 2020
banner A V
Vy över areskutan från kall Frida43

Försommar i Åre!

Försommaren i Åre är speciell. Nere i byn grönskar det och solen värmer. På berget ligger snön kvar och lockar till snöbollskrig, snowraceråk och mysiga eftermiddagar i solen med något gott att äta och dricka.
Våra boenden finns dels i centrala Åre med allt som Åre har att erbjuda med restauranger, shopping och pumptrack på torget. I mysiga ÅreBjörnen har ni vandringen runt hörnet och magiska vyer över Åredalen.
När du bokar 7 nätter med oss betalar du bara för 5 så passa på att stanna lite längre och njut av allt som Åre har att erbjuda.
Det rabatterade priset visas automatiskt när du bokar på www.mittiare.se
ÅreBFNBstaende

Juli i Fjällen


Pandemin har satt stopp för mycket skoj men det finns fortfarande saker att se fram emot. Åre Bike festival har anpassat sitt program så att festivalen ska gå att genomföra, 1-5 Juli är datumen att boka in. På torget i Åre står pumptracken uppställd och dirten har fått en uppfräschning inför årets sommarsäsong. Hittaut har kommit till Åre med massor med checkpoints, perfekt aktivitet för hela familjen.

Här finns våra sommarerbjudanden >>

Vinter


Vintern känns långt borta nu när sommaren precis börjat i delar av landet men trots det är det hög tid att boka in er vecka i fjällen.
De populära veckorna bokas först så är ni ute efter jul/nyår,sportlov eller påsk är det hög tid att samla familjen för ett planeringsmöte och kika in på våra destinationer och boka boende.
Oavsett om ni väljer Vemdalen eller Åre kommer ni få en vecka fylld av skidåkning, after-ski och framförallt massor med ledig tid tillsammans.
Vi ses i skidbacken :)
familjfjallanette andersson

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website