Juni 2020
banner A V
Cyklisteribanan_gondoler_utsiktsjon

Liftarna öppnar 26 juni!

Äntligen rullar liftarna snart igång och vårt fjäll fylls av cyklister, vandrare och livsnjutare. Åre är redo att ta emot er och vi delar gärna med oss av våra bästa tips för vandring och aktiviteter. Kort sagt, allt för att ni ska få den bästa semestern någonsin.

Passa på att stanna lite längre och njut av allt som Åre har att erbjuda, när du bokar 7 nätter med oss betalar du bara för 5 eller varför inte bo 14 nätter och betala för 10, du väljer.
Det rabatterade priset visas automatiskt när du bokar online på www.mittiare.se
vystenrosestaende NB

Vandra rätt


Att vandra är lätt. Men det finns ändå lite saker som man ska tänka på innan man ger sig iväg. Att ha en fulladdad mobil och en karta och kompass med sig är absolut nödvändigt. Vädret kan svänga snabbt och sikten förändras, då är det viktigt att kunna orientera sig. Att ha ett par nya skor på sig är sällan en god idé, skavsåren kommer som ett brev på posten när du blir varm och har gått en bit. Det sista rådet är att ha med sig gott om vatten och mat. Även om det går att dricka ur fjällbäckarna kan det gå långt mellan vattenhålen, så noggranna förberedelse är a och o.
Här finns våra sommarerbjudanden >>

Snö


Med sommarsäsongen i full gång blickar vi ändå framåt mot vintern när vi får plocka fram skidorna och ta de första svängarna på ovana, darrande ben. För många av oss sammanfaller det med era första svängar kring jul och nyår. Det är hög tid att boka in sin jul eller nyårsvecka särskilt om ni är många eller har speciella önskemål. Vi märker att efterfrågan är stor och vi vill ju naturligtvis att ni, våra trogna stamgäster får just ert favoritboende även i år.

Boka ditt julboende här>>
mde

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website