September 2019
top_nyhetsbrev
Are-Hostmarknad-farger

Åre Höstmarknad 27-29/9

Åre Höstmarknad är höstens stora händelse i Åre. Helgen vecka 39 bjuder på lokala produkter, massor med god mat och dryck och aktiviteter från morgon till kväll. När du bokar 4 nätter så betalar du endast för 3. Passa på att vandra och njut av Åre i höstskrud med sina fantastiska färger och härliga luft. Vem vet, kanske får du uppleva årets första snöfall?
Lägenhet i 4 dagar med fullt utrustat kök, 2 sovrum, bastu och balkong från 2625 sek.

Läs mer och boka boende till Åre Höstmarknad här>>Arechaletstaende

Fira i Åre


Har du något att fira? Fira det i Åre tillsammans med de som betyder mest för dig. Vi har ett flertal boenden som passar perfekt för att fira något speciellt, som en 40-årsdag eller 25-årig bröllopsdag. Åre Chalet har allt man kan önska sig inklusive en egen biosalong och Skutan Ski Lodge är perfekt för den stora familjen. Björnängelägret med sin jaccuzzi är perfekt för när ni vill njuta av utsikt och natur. Behöver ni tips och råd, kontakta oss på info@agoiare.se eller 0647-515 00, vi hjälper er gärna så ert firande blir som ni önskar.
Välkommen med din förfrågan

Skidtest & Fest


Fira in vintern 2020 i Åre. Helgen 12-15/12 är det dags att kicka igång skidsäsongen och Åre satsar rejält. Gratis skidtest av årets nya skidmodeller och spännande nyheter bland Åres restaurang och nöjesliv.

Bokar du ditt boende för skidtestarhelgen före 31/9 får du halva priset på linneset, ord pris 180 sek/person. Vi bjuder dessutom på sen utcheck till kl.12. Avresestäd ingår alltid Dec-April. Du får mer semester helt enkelt på säsongens första skidhelg.

Ange kod skidtest för att erhålla rabatten.

Boka ditt boende idag>>
januarisoldisstaende

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website