November 2019
top_nyhetsbrev
Sportlov i Fjällen

Avbeställningsskydd 1kr

Äntligen är vintern här! I helgen öppnar liftarna, vi vet att vi är många som längtar efter vinter och skidåkning nu. Att få ledig tid tillsammans och dessutom få spendera veckan i fjällen med långa dagar i skidbacken och mysiga kvällar framför brasan är något man ser fram emot. Kommer ni inte iväg på en skidresa över jul och nyår så har vi just nu nu ett bra erbjudande på er sportlovsbokning:
Vi hoppas naturligtvis att inget oförutsett inträffar och att vi får välkomna er på plats men skulle något hända får ni vårt avbeställningsskydd för 1 kr. Rabatten läggs in automatiskt när du bokar vecka 7-10. Gäller endast nybokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Läs mer och boka sportlov här>>
grupp skutan staende 900 AA

Vårweekend i Åre


Weekendresa. Ordet andas avkoppling, gemenskap och förväntan. Alla behöver en paus från vardagen ibland så ta med ditt bästa gäng på några dagars avkoppling. Väljer ni Åre som resmål kan ni lägga till skidåkning, SPAupplevelse, prisbelönta restauranger, afterski och solgrop på Skutan. Varför inte packa en ryggsäck med god dryck, lite kallskuret och ta en eftermiddag i en solgrop. För minimal miljöpåverkan och maximal utdelning på semesterdagarna tar ni nattåget och vaknar upp i Åre by efter en god natts sömn.
Läs mer och boka din weekend i Åre

Julledigt


På bara 5 semesterdagar får du hela 17 dagars ledigt så passa på att fira jul i fjällen i år. Vi har några boenden kvar i både Åre och Vemdalen men vänta inte för länge med att boka, efterfrågan är stor på en snöig jul.
Det vi gillar mest med att fira jul i fjällen är möjligheten att skapa egna traditioner. Vad sägs om de klassiska förmiddagsåken på julafton eller varför inte börja dagen med en hundspannstur genom ett snötyngt landskap? Juldagen spenderas med fördel i längdspåret, den traditionen är sen gammalt. Annandagen brukar innehålla en skotertur med tillhörande korvgrillning, behöver du fler tips så hör av dig, vi är experter på att fira jul på Årevis.
Boka ditt julboende i Åre här>>
Boka ditt julboende i Vemdalen här>>
julgran torget red

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website