Januari 2020
top_nyhetsbrev
familjlangdAA1600

Flashsale på Sportlov!

Mitt emellan jul och påsk ligger det efterlängtade sportlovet. Njut av ledig tid med familjen på fjället med varm choklad och skidåkning. Sportlovsprogrammet i Åre innehåller bla Valles afterski, mata renar, Winter Camp och mycket mer. Här kan du läsa mer om vad som händer i Åre på sportlovet
Under en veckas tid får du 1000 sek rabatt på din sportlovsvecka. Rabatten gäller vid bokning av helvecka 7-10. Boka före 16/1 för att säkra ditt sportlovsboende till superpris. Ange kod Flashsale i kampanjkodsfältet för att få din rabatt.
Gäller endast nybokningar online och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka ditt sportlovsboende för Åre här>>
Boka ditt sportlovsboende för Vemdalen här>>

Manchesterstaende

Vårweekend!


Varm sol, kall snö, gogglesbränna, bästa vännerna och uteserveringar. Det är bara några av sakerna som väntar er om ni bokar in er på en weekend i Åre eller Vemdalen i vår.
Oavsett om ni vill åka skidor eller bara njuta på fjället och på SPA kommer ni få en fantastisk tid tillsammans. För minsta möjliga miljöpåverkan tar ni nattåget till fjällen. SJ kör dagligen till Åre och Snälltåget torsdagar och söndagar till Vemdalen.
Här ser du hela vårt utbud>>

Januari!


Januari i Åre är en favorit för många. Snön är kall, liftköerna är korta och priset på boende lämnar utrymme för både restaurangbesök och shopping.
När du bor med oss är skidåkningen aldrig långt borta. I Åre har du utförsåkning runt hörnet och i Björnen och Sadeln är längdspåren runt hörnet.
De flesta av våra lägenheter har bastu vilket gör dem perfekta för hemma after-ski med bastu och något gott att dricka före middagen.
Boka ditt boende här>>
Duved skidor lift

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website