Januari 2020
top_nyhetsbrev
sol skidåkare röd jacka går skidor axeln 3

Åre Sessions is back!

Sommarens första festival kommer tillbaka även i år. Kombinationen skidåkning och bra musik är en oslagbar kombo och lägger du till vårsol och fjällvyer blir resultatet enastående. I år kan du lyssna till bla The Hellacopters, Miriam Bryant, Sabina Ddumba och brittiska Nadia Rose. Fler artister kommer presenteras under vintern på aresession.se
Boka in dig på Åre sessions redan nu och få 500 sek i boka tidigt rabatt. Ange kod sessions i kampanjkodsfältet för att få din rabatt.
Boka ditt festivalboende här>>

Gäller endast nybokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
familjfjallanette andersson

Sportlov!


Sportloven närmar sig med stormsteg och har ni inte redan bokat in er är det hög tid att göra det nu.

Att mysa framför en sprakande brasa tillsammans med hela familjen efter en lång dag i skidbacken är svårslaget. För maximal mysfaktor ta med sällskapsspel och lägg undan mobilerna i årets julklapp, mobillådan.

Här hittar du våra boenden i Åre>>
Här hittar du våra boenden i Vemdalen>>

Sommar!


Sommaren kan kännas avlägsen så här mitt i skidsäsongen men vi är många som längtar efter att kunna vandra på fjället och kunna plocka fram cyklar och badkläder. Åre har blivit en semesterort att räkna med när det gäller sommarsemestern, har ni spetsat in er på en speciell vecka rekommenderar vi att ni bokar så fort som möjligt när vår sommarbokning öppnar 20/2.

Boka ditt boende här>>
hostvyblanktjarnstaende

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website