Juni 2019
top_nyhetsbrev
Aresjonvy

Sommar, sol och Åreskutan

Äntligen semester! Långa ljusa dagar, bad och avkoppling. I Åre kan du kombinera allt detta med massvis av aktiviteter. Under sommaren radar eventen upp sig och först ut är Åre Extreme Challenge och anrika St Olavsloppet nu till helgen. Längre fram i sommar har vi bla Västgårds Game fair och Åre Golfvecka att se fram emot.

Efter det följer Åre Bike festival 3-7 Juli 2019. Veckan ägnas helt och hållet åt cykling oavsett om du vill cykla själv eller titta på och hänga på folkfesten som hänger med runt festivalen. Det finns cykling för alla åldrar och förutsättningar för fullkomligt program se: arebikefestival.se
Alla event i Åre under sommaren hittar du här>>
Are bergbana hostfarger red

Höstfärger


För de allra flesta förknippas Åre med snö och vita vidder. På hösten exploderar berget i en sprakande färgfest och bjuder in till härliga dagar med frisk luft och vackra vyer. Om vädret blir gynnsamt kommer det bli ett legendariskt hjortronår.

Passa på att fylla på förråden med svamp och bär och fylla själen med ro inför hästens mörker.
Boendet ordnar vi, med vårt bo 7 nätter betala för 5 erbjudande får du två hela nätter gratis. För extra lyx bokar du ett av våra Top Homes, där ingår både bäddade sängar och avresestädning.

Jul i Åre


I måndags var det exakt 6 månader kvar till jul. Vi längtar efter snötäckta granar, julmarknad på Åre Torg och lediga dagar tillsammans med nära och kära. Fira en vit jul i År(e) du med och njut på skidor på förmiddagen och få tid tillsammans med de som är viktiga för dig.
Boka ditt julboende före 30/6 och få 500 sek rabatt om du anger koden vitjul i kampanjkodsfältet. Boka här>>
Åre torg, vinterljus
Vintererbjudande i Åre

Vinter 2020


Winter is coming..

Vi hoppas väl att vintern bjuder på mängder med snö och fantastisk skidåkning istället för drakar och krig. Med det sagt så börjar vinterbokningarna komma igång nu är du ute efter en speciell vecka så vänta inte för länge med att boka.
Hitta ditt skidåkarboende här>>

Vi finns på sociala medier

Vi finns på både Instagram & Facebook

facebook instagram email website