Augusti 2019
top_nyhetsbrev
Grupp skidor nära Annette Andersson

Häng i Gäng i vinter!

Sugen på att hänga i gäng i backen på dagen och styra rakt ut på afterski efteråt? Våra boenden passar perfekt för gemensam långfrukost på morgonen och bastu med dagens skidhistoria innan middagen.
Många av våra lägenheter har ski in och gör det enkelt att sammanstråla i boendet innan ni tuffar vidare ut för middag och mingel i Årenatten. Är ni många och behöver hjälp att sy ihop er bokning kontakta oss gärna på info@agoiare.se
Här bokar du ditt boende>>
HostvandringstaendeAA

Höstlov


Höstlov i Åre v.41 & v.44 är en vecka fylld av aktiviteter för stora och små. Pyssel, äventyrsbad, fackeltåg, tunnbrödsbak, ponnyridning och andra roliga aktiviteter. I det stora vildmarkscampet får man lära sig att göra upp eld, tälja, lyssna på spännande historier kring lägerelden, se teater och lära mer om djur och natur. När du bor med oss under sommar och höst bor du 7 nätter men betalar bara för 5. Gäller på allt vårt boende och kan kombineras med andra rabatter (tex 20% rabatt på avresestäd)
Här kan du läsa mer om höstlovet och boka ditt boende>>

Konferens


Vi har något för alla typer av konferensresor och budgetar. Oavsett om du åker med kollegorna på en kompishelg eller på en renodlad konferens med hela företaget kommer ni att trivas i våra lägenheter. Servicen anpassas efter kundens behov och syftet med mötet. Frukost, liftkort, konferenslokal och restaurangbokningar.
Allt kan ingå i paketet eller ingenting, ni bestämmer själva hur ni vill göra. Inget liftkortstvång, ni väljer själva ert upplägg.
Läs mer om våra konferenspaket i Åre & Vemdalen>>
grupp skutan staende AA

Följ oss på sociala medier

Vi finns på Instagram & Facebook

facebook instagram email website