Sommaren är igång!

Åre har studsat i den gröna kostymen och imorgon öppnar första liftarna för sommaren 2018. 

Cykla, vandra, gift dig eller koppla av i en solstol med en god bok. Oavsett vad du vill använda fjället till är Åre by här för att ta emot dig när du strosar ner efter en heldag med fabulös utsikt. I Åre by hittar du prisbelönta restauranger, butiker, caféer, cykeluthyrningar och mycket mer. 

Under maj-november bor du 4 nätter men betalar bara för 3. Vill du stanna 7 nätter betalar du endast för 5. Kan kombineras med andra erbjudanden.

Pris från 112 sek/natt/pers i lägenhet vid Åre Torg med 2 sovrum, bastu, balkong och fullt utrustat kök.

Boka på www.mittiare.se

St Olavsloppet

Lika coolt som själve heliga Olav är St Olavsloppet som går av stapeln 27-30/6. Löparna springer en stor del av sträckan längs vår alldeles egna pilgrimsled.

Vill du inte springa själv så njut av folkfesten på torget och ta en kvällspromenad längs pilgrimsleden och njut av den fina promenaden. Eller så drar du ihop ett lag och känner historiens vingslag i ryggen när du sprintar fram i heliga Olavs fotspår.

Bo Mitt i Åre nära restauranger, butiker, målgång och folkfest. Boka 4 nätter men betala bara för 3. Rabatten dras automatiskt när du bokar 4 dygn på  www.mittiare.se

Åre Extreme Challenge 30/6 2018 är tävlingen där de tuffaste av de tuffaste gör upp om vem som kan ignorera mjölksyran längst.

Kajak, löpning och en cykelsträcka är vad de tävlande ska ta sig igenom för att ha klarat sig igenom denna tuffa multisporttävling. Avhåller du dig från dylika stolleprov går det bra att vänta vid torget med något gott att dricka & en god bok och sedan hänga på i folkfesten på torget när de tappra tävlande gått i mål.

För fullständigt program och fler event se vår Eventkalender

Följ oss på Facebook

Välkommen med din bokning!
Sofie, Jonas, Helena, Sara, Johanna och Katarina
AGO Mitt i Åre
www.mittiare.se
info@agoiare.se
0647-51500