Eventens tid är här!

Nu radas de upp, tävlingarna, festivalerna och kraftmätningarna. Ända fram till Augusti avlöser eventen i Åre varandra.

Först ut är anrika St Olavsloppet som i startar 28/6 i Trondheim och avslutas 30/6 i Östersund. Samma helg går årets upplaga av Åre Extreme Challenge av stapeln. Som om inte det vore nog drar Åre Bike festival igång 4 Juli och kör ända till den 8 Juli. För många cykelfantaster är det här höjdpunkten på året.

Pris från 112 sek/natt/pers i lägenhet vid Åre Torg med 2 sovrum, bastu, balkong och fullt utrustat kök.

Boka på www.mittiare.se

Vinter...

Sommaren är fantastisk, inget snack om saken, men när de första snökanonerna drar igång och iskristallerna virvlar i luften blir man alldeles varm i hjärtat.

Vinterbokningen är i full gång på vår hemsida. För dig med små barn tipsar vi om januariveckorna då du kan göra riktiga klipp på både boende och resa. Julen bokas i år 20-27/12 vilket gör att du kan maxa din ledighet på få semesterdagar.

Bästa priset får du alltid när bokar på www.mittiare.se

KulturÅre

Sista helgen i Juli går både Västgård Game Fair och Storsjöyran av stapeln. Att ha Åre som utgångspunkt för dessa två tilldragelser gör att du kan kombinera musik, kultur och utemässa på ett smidigt sätt.

Thåström, Kraftwerk, Jill Jonsson, Hov1 och Zara Larsson är bara några av de artister som spelar när republiken Jämtland bjuder in till festival. Västgård Gamefair är ett måste för alla jakt och fiskeintresserade och för den delen alla andra som uppskattar mässor och roligheter.

För fullständigt program och fler event se vår Eventkalender

Följ oss på Facebook

Välkommen med din bokning!
Sofie, Jonas, Helena, Sara, Johanna och Katarina
AGO Mitt i Åre
www.mittiare.se
info@agoiare.se
0647-51500