Åre Sweden

Fotbollsfebern breder ut sig och alla pratar om Granen, Toivonen och Augustinsson. Vill du varva ditt fotbollstittande med vandringar, bad i fjällbäckar, goda middagar och avkoppling så är du välkommen till Åre.

Åre har något för alla oavsett om du är en boknörd som vill ligga på ett liggunderlag på fjället och läsa eller cykelfantasten som tycker en dag i dirten, parken eller på fjället på cykel är en underbar dag. Vi har boende för bok, sport och cykelnördar (och alla andra nördar med för den delen) Välkomna!

Pris från 112 sek/natt/pers i lägenhet vid Åre Torg med 2 sovrum, bastu, balkong och fullt utrustat kök.

Boka på www.mittiare.se

Jul, jul, strålande Jul!

172 dagar kvar till årets bästa dag. Alla får paket, det finns obegränsat med godis och skidåkningen är i full gång i Åre. 

Julen bokas för fullt på www.mittiare.se vill du säkra din vita jul i Åre så boka in dig direkt. Vi finns på plats året om ifall du behöver hjälp med din bokning eller tips på boende som passar just ditt sällskap. Du når oss på info@agoiare.se eller 0647-515 00

Bästa priset får du alltid när bokar på www.mittiare.se

Midnattsgolf

Åre är unikt på flera sätt. Ett av dem är det fantastiska ljuset vi har på sommaren. 

För dig som gillar golf innebär detta en unik möjlighet att spela dygnet runt. Åre Golfbana ligger vid Indalsälven och är i år enligt säkra källor Jämtland bästa bana. På www.mittiare.se kan du enkelt boka greenfee samtidigt som ditt boende, enklare kan det inte bli.

Golfpaket med boende i 4 nätter runt Åre Torg för 4 personer med 3 dagars greenfee från 2020 sek /person.

För mer information om banan se Åre Golfklubb

Följ oss på Facebook

Välkommen med din bokning!
Sofie, Jonas, Helena, Sara, Johanna och Katarina
AGO Mitt i Åre
www.mittiare.se
info@agoiare.se
0647-51500