Winter is coming..

Precis som i succeserien Game of Thrones gäller det att förbereda sig för vintern. Vinterbokningen är i full gång på mittiare.se, har du spetsat in dig på ett speciellt boende bör du boka snart.

Via våra boendekategorier hittar du enkelt det bästa boendet för just ditt sällskap. Reser ni med barn ska ni titta in på Familjevänligt är ni ett kompis eller konferensgäng ska ni kika på Kompisgänget eller Företag. Om ressällskapet är totalt oviktigt och det bara är avståndet till backen som spelar roll ska du kolla in våra Skidåkarboenden. Kallt välkommen till Vintern 2019.

Boka på www.mittiare.se

Sommarens bästa helg!

Vi har en fantastisk sommar här i Åre, och byn är fylld med cyklister, vandrare och livsnjutare som njuter av vädret och berget. 27-29/7 är Jämtarnas favorithelg. Storsjöyran går av stapeln i Östersund med kända artister från hela världen, samma helg rustar lilla Kall för att ta emot tusentals  besökare på sin Game Fair.

När du lyssnat färdigt på bra musik, kollat in hund, häst och jaktuppvisningar kan du utnyttja vårt Bo 7 nätter betala för 5 och hänga kvar under V.31 för Åre Golfvecka. Passa på att vandra, bada i fjällbäckar och ta en hisnande cykeltur utför på downhillcykel eller kanske trampa uppför på en elcykel.

Bästa priset får du alltid när bokar på www.mittiare.se

Åre Höstmarknad

Jämtlandsfärgerna är ju blått, grönt och vitt. I september får de sällskap av alla de andra färgerna och fjällen exploderar i en kaskad av färger.

Åre Höstmarknad är en klassiker sista helgen i september. Åre by fylls av knallar, spännande lokala matproducenter, restaurangerna öppnar upp och det finns aktiviteter för både stora och små. Vem vet, kanske möter du vinterns första snöflingor?

Boende för 4 personer 28-30 september från 225 sek/person och natt. Gäller boende med 2 sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum, bastu och balkong.

Boka direkt på www.mittiare.se

Följ oss på Facebook

Välkommen med din bokning!
Sofie, Jonas, Helena, Sara, Johanna och Katarina
AGO Mitt i Åre
www.mittiare.se
info@agoiare.se
0647-51500