137 dagar kvar

Idag är det endast 137 dagar kvar till jul. Skidåkning, knarr under skorna och mysiga kvällar med spel och varm choklad väntar dig som väljer att fira jul i Åre.

Boende i mysiga ÅreBjörnen/Sadeln med braskamin, 3 sovrum, parkering med motorvärmare, fullt utrustat kök och vardagsrum från 11400 sek inklusive slutstädning.

Boka på www.mittiare.se

Sportlov i Åre

Sportlovet i Åre är en vecka fylld med aktiviteter för både stora och små sportlovsfirare. 

Valles värld, familjeafterski, långa härliga dagar i skidbacken och massor med tid tillsammans blir ett skönt avbrott i den grå vardagen. Bokar du ditt sportlov idag får du 500 sek i boka-tidigt-rabatt. Gäller tom 30/8.

Ange kod bokatidigt i kampanjkodsfältet för att se rabatterat pris. Gäller endast nybokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 

Bästa priset får du alltid när bokar på www.mittiare.se

Älskade höst

Den vackraste tiden att vandra är på hösten. September och oktober bjuder på sprakande färger, krispiga morgnar och soliga, vackra dagar. 

Snälltåget sätter in extra nattåg hela vägen från Malmö från mitten av augusti till slutet på september. SJ kör nattåg varje dag året runt, du kliver på i Stockholm på kvällen och vaknar upp i Åre by med Skutan som välkomstkommitté. 

Boende för 4 personer 28-30 september från 225 sek/person och natt. Gäller boende med 2 sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum, bastu och balkong.

Boka direkt på www.mittiare.se

Följ oss på Facebook

Välkommen med din bokning!
Sofie, Jonas, Helena, Sara, Johanna och Katarina
AGO Mitt i Åre
www.mittiare.se
info@agoiare.se
0647-51500