Vi längtar efter vinter 

Efter denna fantastiska sommar är vi nu redo för höst och vinter.

Julen närmar sig med stormsteg och det är hög tid att boka ditt julboende. Kommer du inte ifrån i jul har vi just nu 500 sek rabatt på Sportloven v.8 9 och 10 tom 30/8. Hos oss ingår slutstädning alltid i priset under vintern, du får mer semester helt enkelt. Klicka här för mer information om erbjudandet

Bästa pris får du alltid när du bokar på www.mittiare.se

Familjeveckor v2-4

Januari är perfekta Åreveckor för dig med barn som inte börjat skolan. 

Gott om plats i skidskolan, bra priser på boende & resor och dessutom fantastisk, kall snö att njuta av för både stora och små. Kolla in våra familjeboenden på mittiare.se där har vi samlat boenden som är speciellt utvalda för att passa barnfamiljer. 

Bästa priset får du alltid när bokar på www.mittiare.se

Åre Höstmarknad 28-30/9

Åre Höstmarknad är höstens höjdpunkt för stora och små. Under sista helgen i september fylls Åre by av knallar, god mat och musik allt inramat av fantastiska höstfärger.

Snälltåget sätter in extra nattåg hela vägen från Malmö från mitten av augusti till slutet på september. SJ kör nattåg året runt, du kliver på i Stockholm på kvällen och vaknar upp i Åre by med Skutan som välkomstkommitté. 

Boende för 4 personer 28-30 september från 225 sek/person och natt. Gäller boende med 2 sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum, bastu och balkong.

Boka direkt på www.mittiare.se

Följ oss på Facebook

Välkommen med din bokning!
Sofie, Jonas, Helena, Sara, Johanna och Katarina
AGO Mitt i Åre
www.mittiare.se
info@agoiare.se
0647-51500