Höstlov i Åre

Åre storsatsar på höstlovet och har ett fullspäckat program för både stora och små. Vad sägs om vildmarkscamp, äventyrsbad och fackeltåg mm?

Ta härliga dagsvandringar i Årefjällen med hela familjen och landa sedan i ert boende för bastu och mysmiddag tillsammans. Vill man stanna kvar nere i byn finns det mängder med andra aktiviteter för hela familjen. SJ kör nattåg varje kväll året om, somna gott ombord och vakna upp i ett färgsprakande Åre. Se fullständigt program här

Märk din bokning med höstlov i meddelandefältet så får du en goodiebag vid ankomst. Går utmärkt att kombinera med Bo 7 betala för 5 och bo 4 betala 3. Rabatten dras automatiskt när du bokar på www.mittiare.se.

Snö på önskelistan?

Finns det någon bättre julklapp till familjen än en vit jul med skidåkning, knarr under skorna och långa mysiga kvällar tillsammans?

Åre har massor med aktiviteter för glada julfirare, vad sägs om att träffa tomten och dansa runt granen på Åre Torg. Julbord äter ni antingen i ert boende eller på någon av Åres alla trevliga restauranger. Vill ni ha besök av tomten och julgran går det bra att boka hos oss (begränsat antal, först till kvarn)

Jul i Åre är den bästa julen.

Bästa priset får du alltid när bokar på www.mittiare.se

Sportlov för alla

Sportlov i Åre är en klassiker för alla barnfamiljer. Åk skidor tillsammans på dagen, gå på Valle after-ski och koppla av tillsammans efter en lång dag i vinterlandskapet.

Tid tillsammans uppskattas av stora och små och i Åre får ni gott om tid att koppla av och njuta av skidåkning och mysiga spelkvällar tillsammans. Har ni inte tid att åka en hel vecka finns möjlighet att åka del av vecka på några av sportloven. 

Boka direkt på www.mittiare.se

Följ oss på Facebook

Välkommen med din bokning!
Sofie, Jonas, Helena, Sara, Tina, Johanna och Katarina
AGO Mitt i Åre
www.mittiare.se
info@agoiare.se
0647-51500