Mitt i Åre

Konferensboende

Konferera på skidor med AGO Mitt i Åre

 

Hitta inspiration och kreativitet i  Åre med konferens, planeringsdagar eller teambuilding i fantastisk fjällmiljö. Hos oss på AGO Mitt i Åre  hittar ni boendet som passar er konferensgrupp med nära till fjäll, natur, aktiviteter, restauranger och byns hela nöjesliv. Bo nära till det mesta vilket gör det möjligt för er att maximera er tid. Vi hjälper er gärna att hitta det perfekta boendet som passar just ert gäng. Du når våra säljare på konferens@agoiare.se eller telefon  +46 (0)647 515 00

sl191-8
Slalomvillanhemsida-1
Slalomsvängen 19
Slalomsvängen 19 är ett toppenboende för den mindre gruppen som vill laga mat tillsammans, umgås och konferera.Planlösningen gör att det även går att hålla mindre konferenser i lägenheten. Här finns sammanlagt 23 bäddar fördelat på två lägenheter och 10 sovrum. Den största lägenheten rymmer 14+2 personer i 6 sovrum och har två väl tilltagna badrum med dusch och bastu.

konf_ulfsundaSkutan ext3 h Skutan Ski Lodge
Skutan Ski Lodge är ett arkitektritat hus med mycket karaktär. Detta boende passar för konferensgruppen som vill öka sammanhållningen men ändå kunna jobba i mindre grupper. Husets avskilda läge kombinerat med närheten till skidåkning gör et här boendet idealiskt för gruppen som vill kombinera konferens med skidåkning och allt annat som Åre har att erbjuda. I huset finns ett konferensrum med en stor platt-tv och gott om utrymme för att konferera. 7 sovrum och 1 sovloft rymmer detta fantastiska hus. Det fullt utrustade köket fungerar utmärkt för 16 personer och där lagar ni enkelt mat tillsammans.

D311-6-1

 

Dähliehuset

Moderna, centrala Dähliehuset passar perfekt för ett stort gäng som vill bo under samma tak och vara mitt i centrala Åre. 93 bäddar fördelat på 18 lägenheter ger en möjlighet att ta med hela företaget på er fjällkonferens.

Den största lägenheten är på hela 164 kvadratmeter och rymmer 10 personer i fem dubbelrum.  Här kan man gå mellan lägenheterna i långkalsongerna och bygga relationer men samtidigt koppla av i sin egna lägenhet utan att trängas. Skidåkning, afterski och restauranger ligger runt hörnet.


konf_bjornangelagretBjornangelagret extior 2015h Björnängelägret 6
Björnängelägret 6 är det idealiska konferensboendet. 7 härliga dubbelrum med plats för totalt 14 personer. I det stora köket lagar ni enkelt mat tillsammans.I vardagsrummet finns en stor öppenspis och gott om utrymme för att umgås. På nedre plan finns ett konferensrum som enkelt omvandlas till pingisrum. Skidbacken börjar och slutar utanför huset vilket gör att ni kan varva konferenspass med skidåkning och få ut det mesta av er tid i Åre.När dagen är slut kan ni koppla av i bastun eller i jacuzzin på altanen med en fantastisk utsikt över fjällvärlden.

Freskhuset

Freskhuset ligger endast 300 meter ovanför Åre Torg. Detta boende passar konferensgänget som uppskattar hög standard, kvalitet och utrymme att umgås. Endast ett stenkast bort ligger Tott Hotell med restaurang, butiker, skiduthyrning och träningsmöjligheter. Varva skidåkning och konferens och få ut det mesta av er konferens. I slutet av dagen kan ni koppla av framför brasan eller ta en bastu för att sen glida över till Tott Hotell eller ner till Åre by för middag och mingel.


 

 

Kontakta gärna oss för bokningsförfrågan eller mer information. Du når våra säljare på konferens@agoiare.se eller telefon  +46 (0)647 515 00