Mitt i Åre

Konferenspaket

Konferenspaket i Åre 

Hitta inspiration och kreativitet i  Åre med konferens, planeringsdagar eller teambuilding i fantastisk fjällmiljö. Hos oss på AGO Mitt i Åre  hittar ni boendet som passar er konferensgrupp med nära till fjäll, natur, aktiviteter, restauranger och byns hela nöjesliv. Bo nära till det mesta vilket gör det möjligt för er att maximera er tid.

Ni väljer själva vad ni vill köpa till, frukost, transfer, resa, aktiviteter, liftkort, konferenslokal, sänglinne eller bara köpa boendet. Slutstädning ingår alltid under vintersäsongen. Välkommen till en konferens på era villkor.

Hösten i Åre är färgsprakande, inspirerande och en utmärkt tid för kick off eller konferens. 

Väljer ni att åka i början på veckan kan ni få en väldigt prisvärd konferens, här hittar ni förslag på paket för resor sön-tor under vintern 2021.

Weekendkonferens i Åre är en klassiker , här har vi samlat våra paket som sträcker sig över tor-sön.

För andra datum eller frågor kontakta vår säljare på konferens@agoiare.se

Vår konferenslokal 

Våra konferenspaket innehåller en dags konferenslokal. Önskas fler dagar så går det utmärkt att boka till. Se bara till så ni har tid över för skidåkning och allt annat som Åre har att bjuda på.

Vår konferenslokal ligger i Mitt i Åre 1 i centrala Åre och har plats för 25 personer. Skidvägen går förbi utanför dörren så ni kan åka skidor ända fram till konferenslokalen.

Halvdag 2000kr exkl moms
Heldag 2800kr exkl moms