Mitt i Åre

Om oss

AGO Mitt i Åre bedriver fastighetsskötsel, städ och uthyrning av förmedlade lägenheter och hus för turistiskt boende i Åre, Björnen, Sadeln samt Tegefjäll. Från och med vintern 18/19 lanseras även en satsning på Vemdalen.

 

AGO Mitt i Åre ligger precis som namnet säger mitt i Åre, norra Europas största skidort. Vi är ett lokalt företag som funnits i byn ca tio år och tycker om att göra det vi gör. Vi har öppet året runt och med vår centrala placering är det lätt att vara gäst och lätt att nå oss.

Vår styrka är serviceglädjen och många små och stora fastighetsägare, husägare och lägenhetsägare har valt att låta oss ta hand om deras fjällboende. Det gäller städ, fastighetsskötsel, uthyrning och alla möjliga och omöjliga extratjänster; Vi gör allt från att renovera badrum till att komma med julgran, storstäda eller besikta bilar.

Vi har mycket god kunskap om de hus och lägenheter vi förmedlar vilket är en trygghet för både ägaren och den gäst som hyr. Många är de gäster som blir stamgäster och vår önskan och förhoppning är att även du kommer ingå i den skaran. Du bokar enkelt och smidigt online på www.mittiare.se

Städtjänster

Vi utför veckostäd, storstädning, fönsterputs, bygg- och flyttstäd. Du kan även köpa påfyllning av köksutrustning, städutrustning och förmedling av kemtvätt. Vill du köpa VIP till dina gäster eller ha frukosten i kylen innan ankomst ordnar vi det. Linne, handdukar, barnsäng och extrasäng går naturligtvis att hyra.
Läs mer här, och skicka in en städförfrågan.

Fastighetsskötsel

Vi har jourhållning dygnet runt året runt samt avtal med vaktbolag. Vi tar hand om felanmälan, rondering, snöskottning, gräsklippning, poolskötsel och provtagning, ombyggnationer och visst elarbete. Vi har god rutin för ventilations- brand- och hisslarm, koder, lås, huvudsäkringar och andra frågor som uppstår. Totalt har vi hand om ca 1500 hus och lägenheter.

Konferenslokal

Vår ljusa fina konferenslokal ligger vid receptionen. Den är fullt utrustad och rymmer 25 personer. Naturligtvis går det boka fika och lunch via oss.

Värdegrund

Vår värdegrund och vår strävan är att det ska vara personligt, flexibelt och tryggt att vara kund hos oss.

Personligt – för oss är det viktigt att våra kunder upplever att det är nära och enkelt att få hjälp av oss.

Flexibelt – Vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss efter våra kunders behov och att hitta lösningar på små och stora uppdrag är en styrka

Tryggt – våra kunder ska alltid kunna lita på att vi gör uppdragen med god kvalité samt inom överenskommet tid och pris.

AGO MittiÅre heter vårt varumärke och bolaget AGO Servicebolaget i Åre AB. Sedan 2005 ägs det av Lars-Göran Larsson, Tommy Ekberg, Pecka Dillner, Kent Kristoferson och Lars Ocklind och har ca 25 anställda.

 

 

 

 

 

Ewa Thelin                               Patrik Pettersson Wallberg

Platschef                                                     VD

 

Välkommen in till oss när du kommer till Åre nästa gång. Här står kaffet på och du kan alltid slå dig ner i lobbyn, läsa ett Åremagasin eller koppla upp dig en stund.