Mitt i Åre

Slalomsvängen 6A

Sök och boka Salomsvängen 6A här >>

Slalomsvängen 6A är en exklusiv, stor och luftig lägenhet på 95 kvm med en magisk utsikt över Åre by och Åresjön. Lägenheten byggdes om vintern 2015 och ingår i vårt Top Homes. Det är uppbäddat när man kommer och handdukar ingår. Lägenheten har en stor hall med torkskåp, öppen planlösning med ett kombinerat stort, ljust vardagsrum med öppen spis, vinkyl och en stor härlig soffgrupp samt en matplats för 8 personer, en loungehörna med 4 skinnfåtöljer, smart-tv och sound-bar, kök utrustat med en stor Smeg-spis med dubbla ugnar, rostfri kyl och frys, micro, diskmaskin m.m. och har en bardisk med 3 barstolar som är perfekt att umgås runt. 4 sovrum, en med delbar dubbelsäng, två med våningsäng med bredare underslaf, en med platsbyggd våningssäng 90cm. Ett badrum med toalett och dusch och ett med toalett, dusch och en fantastisk bastu. 2st balkonger från vardagsrummet samt en uteplats i söder för de fina dagarna.

Denna lägenhet passar perfekt för två familjer som vill bo tillsammans, konferens- och ledningsgrupper som har höga krav på standard och inredning. Till detta finns ett säkert skid/cykel-förråd. Lägenheten har golvvärme i alla rum via en värmepump, ftx- ventilation och en luft-luft kyl-värmepump för att säkerställa klimatet sommar som vinter.

Slalomsvängen 6 ligger centralt, ca 5 minuters promenad från Åre Torg.

Detta boende lämpar sig bäst för familjer, par eller vuxna sällskap. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik.