Mitt i Åre

Sporthotellet 2:3

Sök och Boka Sporthotellet 2:3 >>

Denna Top Homes lägenhet är på 100 kvm och har plats för 6+2 personer i självhushåll. På övre våningen finns ett välutrustat kök med hög standard. På nedre planet ligger de tre sovrummen, det ena med en dubbelsäng (210*210)och det andra med två våningsängar med resårmadrasser, det tredje har en bäddbar soffa för två. Soffan är delbar, sidobäddad med pocketmadrasser 160*190cm alt. 80*190cm om sängarna delas. På detta plan finns även ett stort kaklat badrum med bubbelbadkar och dusch, WC och bastu.

På det övre planet ligger det fullt utrustade köket som är kombinerat med ett allrum med en stor hörnsoffa. Det finns också en matplats för 8 personer, balkong och braskamin. Helkaklat rymligt badrum med dusch och WC. Det finns ett skidskåp till varje lägenhet, OBS medtag eget lås! Det finns även att köpa i receptionen.

Detta boende lämpar sig bäst för familjer, par eller vuxna sällskap. I detta hus finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Internet, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, braskamin, mikrovågsugn, torkskåp, 3st platt-TV, stereo, DVD, frys.
Husdjur och rökning är ej tillåtet. Vintertid är det bäddat då ni kommer och vi städar vid avresa. Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap.

För mer information ring oss på 0647-515 00 eller mejlainfo@agoiare.se

Läge: Åre Centrum
Antal bäddar: 6 Ordinarie + 2 Extra
Faciliteter: Bastu, Dubbelsäng, Internet, Balkong/ Altan, Kamin/ Öppenspis