Mitt i Åre

Tillägg

Slutstädning
Slutstädning är alltid inkluderat i priset under vintern(dec-april) för att du ska kunna njuta extra mycket av semestern. Under sommaren går det att boka till slutstädning i samband med er bokning. Om ni har slutstädning, behöver ni som gäst endast bära ut soporna, diska och ställa upp i skåpen, och plocka ut linnet ur sängarna, så fixar vi resten. Vänligen observera att det ska vara undanplockat i lägenheten annars kan det tillkomma extra avgifter.

Linne
Linne går att hyra av oss. Det ingår lakan samt stor och liten handduk. Priset som visas är ett per person pris, glöm inte fylla i hur många som vill hyra linne. Vid avresa, dra bort linnet ur sängarna och lägg i hallen.
Pris 200kr/st.

Linne med bäddning
Linne med bäddning passar dig som vill ha allt klart i förväg och bara kunna krypa ner i sängen på kvällen. Bäddade sängar och handdukar framlagda på sängen. Priset är per person, glöm inte fylla i hur många som vill ha bäddad säng vid ankomsten. I våra Top Homes lägenheter ingår linne med Bäddning i priset.
Pris 350 kr/st.

Barnstol, Barnsäng och Extrasäng
Barnstol och barnsäng går utmärkt att hyra till. Vi ser till att det ni bokat finns i lägenheten vid ankomst och plockar bort efter avresa. Till barnsängen ingår bäddset.
Pris hyra barnsäng 350 kr/vistelse.
Pris hyra barnstol 150kr/vistelse.

Övrigt
Ved, julgran och annat man kan tänka sig vilja ha hjälp med går också bra att beställa. Ring eller mejla oss för aktuella priser och mer information.

Tjänster
Vi utför också en rad andra tjänster som snöskottning, rondering, fastighetsarbete, renoveringar, allmän tillsyn och nyckelservice.

För mer information mejla oss på
info@agoiare.se
eller ring oss på 0647-515 00.